39 Yıllık tecrübemizle yenilenen web sayfamız siz değerli müşterilerimize hizmet verm...

Özen İmalat Sanayi, 1975 yılında Özen - San Kalıpçılık LTD. ŞTİ. adıyla kurulmuştur. Sektörün ilklerinden olan Özen-San Kalıpçılık LTD. ŞTİ., 2011 yılında iki farklı ürün grubuna sahip iki firma olarak  hizmet vermeye başlamıştır. Bugün Özen İmalat Sanayi adıyla İstanbul-Maltepe’de varlığını sürdüren şirketimiz, çelik kapı ve elektronik cihaz malzemeleri olmak üzere iki ana kolda yan sanayi ve tedarikçi olarak imalat yapmaktadır.

 

Temel müşteri grubumuz çelik kapı üretimi yapan firmalar, elektronik cihaz üretimi yapan firmalar, inşaat firmaları ve mobilya firmalarıdır. Çelik kapı yan sanayi ürünleri ve elektronik malzemeler imalatımızın temelini oluşturmaktadır.

 

39 yıldır varlığını sürdüren Özen İmalat Sanayi, yüksek bilgi birikimiyle ürün portföyünü her geçen gün arttırırken, kendini daha ileriye taşımanın yollarını aramaktadır.

 

Özen İmalat Sanayi; güvenilir ve dürüst şirket anlayışıyla müşterilerine zamanında ve en yüksek kalitede ürün teslimi yapmayı prensip haline getirmiştir. Kendi hedef ve değerleri doğrultusunda daha yenilikçi ve müşteri odaklı bir şirket olmak için çalışmaktadır. 

 

 

 

VİZYON       :       Vazgeçilmez değerlerimizi muhafaza ederek ve kendimizi sürekli geliştirip yeni değerler katarak kendi alanımızda en iyisi olmak.

 

 

 

MİSYON      :       Dürüst ve güvenilir bir şirket anlayışıyla, müşterilerimize ihtiyaçlarını en yüksek seviyede karşılayacak ürünleri, en kaliteli ve en ucuz biçimde sunmak.

 

 

 

DEĞERLER  :      Güvenilir,

                               Bireye Saygılı,

                               Müşteri Odaklı,

                               Dürüst,

                               Çevre ve Topluma Duyarlı,

                               Sorumluluk Sahibi